Hitro in zanesljivo popravilo telefona

Objavljeno v Tehnologija

Dobrodošli v podjetju LCD KING, kjer vam nudimo hitro in zanesljivo popravilo telefona. Smo ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja s popravili telefonov že vrsto let. Naša storitev popravila telefona je na voljo v Mariboru in vam zagotavlja vrhunsko kakovost ter ugodne cene.

Če imate težave z vašim telefonom, ne glede na blagovno znamko ali model, vam pomagamo z različnimi vrstami popravil. Ne glede na to, ali gre za razbit zaslon, izpraznjeno baterijo ali težave s programsko opremo, imamo rešitve za vas.

Za nas je pomembno, da ste zadovoljni s popravilom vašega telefona. Zato se trudimo zagotoviti hitro in kakovostno storitev ter vam omogočiti, da se v najkrajšem možnem času vrnete k uporabi vašega telefona. Naši strokovnjaki imajo bogate izkušnje in uporabljajo najnovejše tehnologije, ki omogočajo natančno in učinkovito popravilo.

Pri nas vam nudimo tudi garancijo na popravila, kar pomeni, da lahko zaupate našim storitvam. Če imate kakršna koli vprašanja ali želite več informacij o našem popravilu telefona, nas prosimo kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami!

Popravilo telefona

Pomembne točke

 • Hitro in zanesljivo popravilo telefona v Mariboru
 • Podjetje LCD KING – izkušeni strokovnjaki za popravilo telefonov
 • Različne storitve popravila telefona za vse blagovne znamke in modele
 • Garancija na popravila in uporaba najnovejše tehnologije
 • Prijazno osebje, ki vam je vedno na voljo za pomoč

Profesionalno popravilo telefona v Mariboru.

Za vsa popravila telefona v mariboru se lahko zanesete na naše podjetje, LCD KING. S ponosom predstavljamo naše dolgoletne izkušnje na področju popravila telefonov v prestolnici.

Naša ekipa strokovnjakov je specializirana za hitro in zanesljivo popravilo telefona. Ne glede na znamko, model ali težavo, ki se je pojavila na vašem telefonu, se lotimo popravila s strokovnostjo in natančnostjo.

“Naš cilj je zagotoviti vrhunsko popravilo telefonov in zadovoljiti potrebe naših strank. S pridobljenim znanjem in izkušnjami smo sposobni reševati širok nabor težav, ki jih lahko imajo pametni telefoni.”

Izkušnje in strokovnost

Za nas je vsak telefon edinstven. Zato naše delo temelji na temeljitem pregledu in diagnosticiranju težav, da strankam zagotovimo natančno popravilo. Ne glede na to, ali gre za okvarjeno baterijo, poškodovano zaslon ali težave s programsko opremo, smo tukaj, da vam pomagamo obnoviti delovanje vašega telefona.

Poleg tega se redno posodabljamo s najnovejšimi trendi in tehnologijami na področju popravila telefonov, da lahko strankam nudimo najboljše storitve in rešitve. Pri nas se lahko zanesete, da boste deležni vrhunskega profesionalnega popravila telefona.

Hitrost in zanesljivost

Zavedamo se, kako pomemben je vaš telefon v vsakdanjem življenju. Zato se trudimo, da popravila telefona izvedemo čim hitreje, brez odlašanja. Naši strokovnjaki delajo učinkovito in temeljito, da lahko vaš telefon čim prej vrnemo v delujoče stanje.

Pri vsakem popravilu telefona pa se osredotočamo tudi na zanesljivost. Uporabljamo vrhunsko opremo in kakovostne nadomestne dele, da zagotovimo dolgotrajno delovanje vašega telefona po popravilu. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.

Zakaj izbrati nas?Kaj nudimo?
Profesionalno popravilo telefonaHitro in zanesljivo popravilo
Izkušena ekipa strokovnjakovPopravilo telefona v Mariboru
Natančna diagnoza težavUporaba vrhunske opreme in nadomestnih delov

Zakaj izbrati naše podjetje za popravilo telefona?

Če potrebujete strokovno popravilo telefona, potem ste na pravem mestu. V našem podjetju LCD KING se lahko zanesete na visokokakovostne storitve, ki vam bodo omogočile, da hitro in enostavno popravite svoj telefon. Zakaj bi izbrali nas? Tukaj je nekaj razlogov:

 1. Strokovno popravilo telefona: Naša ekipa izkušenih tehnikov ima bogate izkušnje na področju popravila telefonov. Ne glede na težavo, s katero se soočate, bomo poskrbeli za popravilo vašega telefona na strokovni in kakovosten način.
 2. Hitro popravilo telefona: Razumemo, kako pomemben je vaš telefon v sodobnem življenju. Zato se trudimo, da zagotovimo hitro popravilo telefona, da se lahko čim prej vrnete k svojim vsakodnevnim aktivnostim.
 3. Ugodno popravilo telefona: Pri nas cenimo zadovoljstvo naših strank. Ponujamo cenovno ugodne storitve popravila telefona, da vam omogočimo kakovostno popravilo, brez pretiranega obremenjevanja vašega proračuna.

Zaupajte nam svoj telefon in prevzeli ga bomo s skrbjo in strokovnostjo, ki jo pričakujete. Prepričani smo, da vam bomo s svojimi popravili telefonov zagotovili vrhunsko izkušnjo in vam povrnili delovanje vašega telefona v najkrajšem možnem času.

Naša prednost je strokovno, hitro in ugodno popravilo telefona. Ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes, da lahko vaš telefon ponovno začne delovati brez težav.

Storitve popravila telefona, ki jih nudimo.

V našem podjetju LCD KING vam nudimo različne storitve popravila pametnih telefonov in splošni servis telefonov. Ne glede na težavo, s katero se soočate, vam zagotavljamo hitro in učinkovito rešitev za vašo napravo.

Naši izkušeni strokovnjaki se ukvarjajo s popravili različnih znamk pametnih telefonov, vključno z iPhone, Samsung, Huawei, Sony in še več. Ne glede na to, ali gre za poškodovano zaslon, težave z baterijo, okvarjeni gumbi ali druge težave, vam bomo pomagali.

Za popravilo pametnega telefona uporabljamo le kakovostne nadomestne dele, da zagotovimo optimalno delovanje in trajnost vaše naprave. Naši strokovnjaki imajo obsežno znanje in izkušnje, da učinkovito odpravijo težave in vam vrnejo vaš telefon kot nov.

“V podjetju LCD KING so mi zelo hitro in učinkovito popravili zaslon na mojem Samsung Galaxy telefonu. Zelo zadovoljen sem s kakovostjo storitve in prijaznostjo ekipe.” – Marko, zadovoljna stranka

Poleg storitev popravila pametnih telefonov vam nudimo tudi splošni servis za vaš telefon. Tega vključuje čiščenje, optimizacijo delovanja, nadgradnjo programske opreme, varnostne preglede in druge storitve, ki bodo podaljšale življenjsko dobo vaše naprave.

Za dodatne informacije o naših storitvah popravila pametnega telefona in splošnem servisu nas kontaktirajte prek spodnjih kontaktov.

Kaj nudimo pri popravilu pametnih telefonov:

 • Zamenjava poškodovanega ekrana
 • Zamenjava baterije
 • Popravilo gumbov in stikal
 • Diagnostika in odprava težav s programsko opremo
 • Popravilo težav s polnjenjem
 • In še več!

Kako poteka postopek popravila telefona?

Ko se vaš telefon pokvari, je pomembno vedeti, kako bo potekal postopek popravila, da boste lažje razumeli, kaj se bo zgodilo s vašo napravo. Pri podjetju LCD KING vam zagotavljamo učinkovito in zanesljivo popravilo telefona. Tukaj vam predstavljamo korake, ki jih opravimo pri popravilu:

 1. Pregled napake: Najprej bomo skrbno pregledali vaš telefon, da ugotovimo vzrok težave. Z našimi izkušenimi strokovnjaki bomo hitro identificirali in diagnosticirali napako.
 2. Obvestilo o popravilu: Po pregledu vam bomo posredovali obvestilo o popravilu, kjer bomo navedli ugotovljeno napako in predlagali potrebne korake za njeno odpravo. Prav tako bomo predstavili ocenjen čas popravila in ceno storitve. S tem vam omogočamo, da vi odločite o nadaljnjih korakih.
 3. Popravilo: Ko pridobimo vaše soglasje, bomo začeli s popravilom napake. Naša ekipa izkušenih tehnikov bo skrbno in natančno izvedla potrebne ukrepe za odpravo težave pri vašem telefonu.
 4. Testiranje in preverjanje: Po popravilu bomo vaš telefon temeljito preizkusili, da se prepričamo, ali je vsa funkcionalnost obnovljena in ali deluje brezhibno. Naš cilj je zagotoviti, da se vrnete s popolnoma delujočim telefonom.
 5. Prevzem naprave: Ko je vaš telefon popolnoma popravljen, vas bomo obvestili, da lahko pridele prevzeti. Naš prijazen osebje vam bo predalo vašo napravo ter podrobno pojasnilo o opravljenem delu in morebitnih priporočilih za vzdrževanje v prihodnosti.

Za hitro in zanesljivo popravilo vašega telefona se obrnite na podjetje LCD KING. Prepustite svojo napravo strokovnjakom, ki vam bodo zagotovili vrhunsko storitev in delovno mesto z zadovoljstvom strank. Kontaktirajte nas danes in obnovite funkcionalnost svojega telefona!

Servis telefona

Opomba: Fotografija je simbolična in ne predstavlja dejanskega popravila telefona.

Hitrost in zanesljivost našega popravila telefona.

Pri podjetju LCD KING se zavedamo, kako pomembno je, da imate svoj telefon popravljen hitro in zanesljivo. Naša prednost je, da izvajamo popravila telefonov, ne glede na znamko ali model, s hitrostjo in strokovnostjo, ki vas bo navdušila.

Naša ekipa strokovnjakov se redno izobražuje in sledi najnovejšim trendom in tehnologijam v popravilu telefonov. Tako smo vedno korak pred konkurenco in vam lahko zagotovimo najboljše možno popravilo telefona v najkrajšem možnem času.

Zavedamo se, da je vaš telefon nujen del vašega vsakdanjega življenja, zato si prizadevamo, da ga čim prej popravimo in vam omogočimo nemoteno uporabo. Naše storitve popravila telefona so hitre, vendar ne na račun kakovosti. Vsako popravilo temeljito preverimo in zagotovimo, da je vaš telefon vrnjen v brezhibnem stanju.

Stranka Ana L., ki je pravkar obiskala našo delavnico, je dejala: “Popravilo mojega telefona v podjetju LCD KING je bilo neverjetno hitro! V manj kot eni uri so ga uspešno popravili in zdaj deluje kot nov. Zagotovo se bom vrnila, če bom imela katero koli težavo s svojim telefonom!”

Naše prednosti pri popravilu telefona:

 • Hitrost: Naša ekipa se trudi, da vaš telefon popravi čim hitreje, brez čakanja in odlašanja.
 • Zanesljivost: Zaupajte nam, da bomo vaš telefon popravili kakovostno in zanesljivo.
 • Strokovnost: Naša izkušena ekipa se redno izobražuje, da vam vedno nudimo najboljše strokovne storitve.
 • Garancija: Vse naše popravljene telefone odlikuje garancija, ki vam daje dodaten mir in zaupanje.

Ne glede na to, ali gre za razbit zaslon, težave s kamero, težave z baterijo ali druge okvare, se zanesite na naše hitre in strokovne storitve popravila telefona. Stopite v stik z nami še danes in se prepričajte sami!

Kateri telefoni in težave jih lahko popravimo?

V podjetju LCD KING smo specializirani za popravilo različnih znamk in modelov telefonov, da bi zadovoljili različne potrebe naših strank v Mariboru in okolici. Ne glede na to, ali imate težave s poškodovanim zaslonom, nepravilnim delovanjem kamere ali drugimi okvarami, lahko računate na nas, da bomo vaš telefon popravili hitro in zanesljivo.

 • Apple
 • Samsung
 • Huawei
 • OnePlus
 • Xiaomi

Poleg tega se ukvarjamo tudi z drugimi znamkami telefonov. Ne glede na to, ali imate iPhone, Samsung Galaxy, Huawei P40 ali katerikoli drug model, smo vam na voljo za strokovno in učinkovito popravilo.

Poleg popravila znamk telefonov lahko rešujemo tudi številne težave, kot so:

 • Poškodovan zaslon
 • Težave z baterijo
 • Nepravilno delovanje gumba
 • Okvara kamere
 • Težave z zvočnikom

Naša ekipa strokovnjakov je dobro seznanjena z različnimi težavami, s katerimi se lahko srečate pri svojem telefonu, in vam bo zagotovila kakovostno in celovito popravilo.

Zadovoljne stranke in mnenja.

Pri LCD KING smo ponosni na to, da smo že mnogim strankam pomagali s popravilom njihovih telefonov. Naša predanost in strokovnost se odražata v zadovoljstvu naših strank, ki so nam zaupale svoje naprave in pričakovali le najboljše rezultate.

Naše stranke so prepričane, da smo pravi profesionalci na tem področju, saj smo zanje izvedli učinkovita popravila in ohranili visoko kakovostno storitev. Nekaj mnenj, ki smo jih prejeli, lahko preberete spodaj:

“Vedno sem želel popraviti svoj telefon pri strokovnjaku, ki ima resnično znanje in izkušnje. Pri LCD KING sem to našel! Popravilo je bilo hitro opravljeno, rezultat pa je bil odličen. Hvala vam!” – Ana

“Nikoli si nisem mislil, da bo moj počen ekran telefona spet izgledal tako kot nov. Hvala, LCD KING, za hitro popravilo in strokovnost vaše ekipe!” – Marko

Naš cilj je zagotoviti, da vsaka stranka odide zadovoljna in brezskrbna glede stanja svojega telefona. Trudimo se, da presežemo pričakovanja naših strank in da njihove izkušnje z našimi storitvami popravila telefona presegajo pričakovanja.

Če želite izvedeti več mnenj naših strank ali želite deliti svoje mnenje o naših storitvah, nas kontaktirajte. Stojimo vam na voljo z našo ekipa strokovnjakov in se veselimo, da bomo tudi vam pomagali popraviti vaš telefon na profesionalen način.

Kako nas kontaktirati za popravilo telefona?

Poškodovani telefon? Nič hudega, smo tu, da vam pomagamo. Za hitro in zanesljivo popravilo telefona nas lahko kontaktirate na več načinov. Preverite, kako lahko stopite v stik z nami glede popravila telefona.

Kontaktni podatki:

 • Naslov: LCD KING, Maribor, Slovenija
 • Telefon: 051 391 300
 • E-pošta: info@lcdking.si

Delovni čas:

 • Ponedeljek – Petek: 9:00 – 17:00
 • Sobota: Zaprto
 • Nedelja: Zaprto

Obrazec za stik:

Za hitrejšo komunikacijo lahko izpolnite spodnji obrazec in nam pošljete podatke o vašem poškodovanem telefonu ter druga vprašanja ali informacije, ki jih želite deliti z nami.

Zagotavljamo vam, da bomo odgovorili na vaše sporočilo v najkrajšem možnem času in se potrudili zagotoviti popravilo telefona, ki bo izpolnilo vaša pričakovanja.

Poleg tega se lahko oglasite tudi osebno v naši poslovalnici v Mariboru, kjer vam bomo z veseljem svetovali in sprejeli vaš poškodovani telefon.

Zaključek

V zaključku želimo povzeti ključne poudarke našega podjetja, LCD KING, in storitev, ki jih nudimo. Smo strokovnjaki za hitro in zanesljivo popravilo telefona v Mariboruin okolici. Naša ekipa izkušenih tehnikov se ukvarja s popravili telefonov različnih znamk in modelov. Zagotavljamo strokovno in ugodno popravilo, ki bo vaš telefon vrnilo v brezhibno stanje.

Poleg tega se ponašamo s hitrostjo in zanesljivostjo naših storitev. Naše popravilo telefona je opravljeno v najkrajšem možnem času, saj si prizadevamo, da naši stranke ne ostanejo brez svojega telefona dlje kot je potrebno. Zavedamo se pomembnosti mobilne komunikacije v sodobnem svetu in se zato trudimo, da vaš telefon vrnemo čim prej.

Naš cilj je doseči popolnoma zadovoljstvo strank. Veseli nas, da smo z našimi storitvami že navdušili številne uporabnike telefonov. Njihova pozitivna mnenja in izkušnje nam dajejo dodatno motivacijo za nadaljnje delo in izboljšanje naših storitev. Zato vas vabimo, da nas kontaktirate za popravilo telefona in sami doživite vrhunsko storitev, ki jo nudimo.

FAQ

Kaj je LCD KING?

LCD KING je podjetje, specializirano za popravila mobilnih telefonov in pametnih naprav. Nudimo strokovno popravilo telefonov v Mariboru.

Kakšne storitve popravila telefona nudite?

Nudimo popravila za različne znamke in modele telefonov, vključno s popravili zaslona, baterije, kamere, polnilnih priključkov in še več. Opravljamo tudi splošni servis za telefone.

Kakšen je postopek popravila telefona?

Postopek popravila telefona se začne z diagnosticiranjem težave, nato pa izvedemo potrebna popravila. Naše izkušeno osebje bo poskrbelo, da bo vaš telefon v najkrajšem možnem času popravljen.

Kako dolgo traja popravilo telefona?

Čas popravila telefona je odvisen od vrste težave in razpoložljivosti nadomestnih delov. V večini primerov se popravilo lahko opravi v nekaj urah.

Kako lahko kontaktiram LCD KING za popravilo telefona?

Za popravilo telefona nas lahko kontaktirate preko telefonskega številke 051 391 300 ali pa nam pošljete e-pošto na info@lcdking.si. Prav tako lahko obiščete našo poslovalnico v Mariboru.

Več informacij: