Popravilo in Servis mobitela Maribor – Hitro & Ugodno

Objavljeno v Tehnologija

V Mariboru nudimo zanesljiv servis mobilnih telefonov in hitra popravila po ugodnih cenah. Naša ekipa strokovnjakov se ukvarja s popravilom in servisiranjem mobilnih telefonov vseh znamk. Nudimo kakovostne storitve, ki vključujejo menjavo stekla in ekrana, popravilo kamer, zamenjavo baterij ter druge servisne storitve. Servisiranje telefonov opravljamo strokovno in hitro, v večini primerov pa popravilo traja manj kot dve uri. Za svoje delo uporabljamo samo originalne dele in nudimo tudi garancijo na opravljeno delo. Zaupajte nam svoj telefon in ga bomo popravili kot nov.

Pomembni poudarki

  • Ponujamo zanesljiv servis in hitra popravila mobilnih telefonov v Mariboru.
  • Naša ekipa strokovnjakov se ukvarja s popravilom telefonov vseh znamk.
  • Podjetje zagotavlja kakovostne storitve, vključno z menjavo stekla, popravilom kamer ter zamenjavo baterij.
  • Servisiranje telefonov opravljamo strokovno, hitro in uporabljamo samo originalne dele.
  • Zaupajte nam svoj telefon in ga bomo popravili kot nov.

Zakaj izbrati naš servis mobitela Maribor?

Pri nas lahko najdete več razlogov, zakaj izbrati naš servis mobitela v Mariboru. Prvič, naša ekipa ima bogate izkušnje na področju servisiranja mobilnih telefonov, zato vam lahko zagotovimo kakovostno in strokovno storitev. Naše popravilo je hitro, večina popravil traja manj kot dve uri, kar pomeni, da boste kmalu spet imeli delujoč telefon.

Poleg tega nudimo tudi ugodne cene za naše storitve, zato boste prihranili denar. Uporabljamo samo originalne dele pri popravilih, kar zagotavlja visoko kakovost in trajnost popravljenega telefona. Prepustite svoj telefon našemu strokovnemu servisu in ne boste razočarani.

Storitve, ki jih nudimo

Naš servis mobitela v Mariboru nudi širok nabor storitev, ki so prilagojene vašim potrebam. Specializirani smo za profesionalno popravilo in servisiranje mobilnih telefonov vseh znamk.

Začnemo z menjavo ekrana na telefonih. Če imate počeno steklo na telefonu, vendar ekran še vedno brez težav deluje, vam lahko zagotovimo hitro in strokovno zamenjavo stekla. Naša izkušena ekipa izvede strokovno demontažo telefona, nato pa se loti ločevanja poškodovanega dela in namestitve novega stekla. S tem boste ponovno dobili popolnoma delujoč telefon, brez vidnih znakov poškodbe.

Poleg menjava stekla izvajamo tudi menjavo ekrana. Če je ekran poškodovan ali ne deluje pravilno, ga bomo zanesljivo zamenjali z novim ekranom visoke kakovosti. S tem boste zagotovili optimalno delovanje vašega telefona in ohranili originalno jasnost slike ter občutljivost na dotik.

Nudimo tudi odkup telefona

Če imate poškodovan ali nepotreben telefon, vam omogočamo, da ga enostavno in ugodno prodate. Naša ekipa vam bo ponudila pošteno ceno za vaš telefon glede na njegovo stanje in vrednost. S tem se boste znebili nepotrebnega telefona in si prislužili nekaj denarja.

Ne čakajte več! Stopite v stik z našim servisom mobitela v Mariboru in se dogovorite za želeno storitev. Naša izkušena ekipa bo poskrbela za kakovostno, hitro in strokovno popravilo vašega telefona.

Cenik popravil

Cena popravila telefona je odvisna od vrste popravila in znamke telefona. Ponujamo konkurenčne cene za menjava stekla in menjava ekrana za različne modele telefonov. Naš cenik popravil za menjava stekla in menjava ekrana za telefone znamk IphoneSamsung in Huawei je naveden spodaj:

Znamka telefonaMenjava stekla (EUR)Menjava ekrana (EUR)
Iphone80120
Samsung60100
Huawei5090

Zaključek

Za zanesljiv in kakovosten servis mobitela v Mariboru se obrnite na nas. Naša ekipa strokovnjakov ima bogate izkušnje in uporablja samo originalne dele za popravila. Nudimo hitra popravila telefonov in cenovno ugodne storitve, vključno z menjavo stekla, menjavo ekrana in drugimi popravili.

Zaupajte nam svoj telefon in ga bomo popravili kot nov. Ne glede na vrsto težave, se lahko zanesete na našo strokovnost in kakovostno storitev. Naš cilj je, da vam hitro povrnemo delujoč telefon, zato večina popravil traja manj kot dve uri.

Stopite v stik z nami in se dogovorite za storitev, ki jo potrebujete. Prepričani smo, da vam bomo lahko nudili ustrezno rešitev za vaš telefon. Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite in se prepričajte sami, zakaj smo pravi izbira za servis mobitela v Mariboru.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kakšne storitve nudite?

Nudimo popravilo in servisiranje mobilnih telefonov vseh znamk, vključno z menjavo stekla in ekrana, popravilom kamer, zamenjavo baterij in druge servisne storitve.

Koliko časa traja popravilo?

Večina popravil traja manj kot dve uri.

Ali uporabljate originalne dele pri popravilih?

Da, uporabljamo samo originalne dele pri popravilih.

Ali nudite garancijo na popravljeno delo?

Da, nudimo tudi garancijo na opravljeno delo.

Zakaj naj izberem vaš servis mobitela v Mariboru?

Izberite nas, ker imamo bogate izkušnje s servisiranjem mobilnih telefonov, zagotavljamo kakovostno in strokovno storitev, hitro popravilougodne cene in uporabo samo originalnih delov.

Katere storitve nudite za menjavo stekla in ekrana na telefonih?

Nudimo zamenjavo stekla in ekrana na telefonih. Pri menjavi stekla ali ekrana najprej strokovno demontiramo telefon, nato ločimo poškodovan del in namestimo nov del.

Ali nudite možnost odkupa poškodovanega telefona?

Da, nudimo možnost odkupa poškodovanega telefona, če ga ne potrebujete več.

Kakšen je cenik popravil za menjavo stekla in ekrana?

Cena popravila je odvisna od vrste popravila in znamke telefona. Ponujamo konkurenčne cene za menjavo stekla in ekrana za različne modele telefonov znamk IphoneSamsung in Huawei. Za več informacij se obrnite na nas.

Kako naj se dogovorim za storitev?

Stopite v stik z nami preko kontaktnih podatkov na naši spletni strani in se dogovorite za želeno storitev.

Ostali članki o Tehnologiji in Podjetništvu

nubia.si