Kako dvigovati ključno besedo z internimi linki in članki na money site blogu?

Objavljeno v Blog | 0

Na spodnjem primeru pokažem kako naj potekajo notranje povezave spletne strani in kako zasnovati blog vsebine na money site blogu, z namenom, da dvigujemo težko ključno besedo.

.

Recimo, da je naša ključna beseda “splošno počutje”….

.

Če je prvi članek (ali kategorija blog zapisov), optimizirana na kw = splošno počutje, potem so ostali članki, na money site blogu, lahko pisani, na naslednje long taile (iščemo v incognito):

.

notranje povezave spletne strani

.

To so predlogi za najmanj štiri članke (na money site blogu).
Vsak od teh člankov, bo v prvem odstavku imel drugačno anchor tekst  povezavo na prvi članek, v globini članka pa še nekaj zunanjih linkov in najmanj enega internega na prejšnji zapis o splošnem počutju.

.

Dodatno:

.

Vsi članki so tudi 100% unikatni in 100% onsite SEO optimizirani.

.

Dodatne štiri ideje za dodatno podporo iz money site bloga, bomo našli še na iskano frazo, na dnu Googla:

.

.

Še več dodatnih idej vrže keyword shitter:

.

.

Če seštejem število unikatnih predlogov dolgorepih besed, s katerimi lahko podpremo glavni članek (ali kategorijo) iz lastne spletne strani, je to 15 člankov.

Dodatna podpora je po tem, offsite SEO, kjer 15 člankov (na iste long taile, z različno, unikatno vsebino), lahko napišemo za vsak podporni blog.

p.s.: samo ne pozabit na interno linkanje blog zapisov med sabo (SILO) in v vseh tudi link na main kw.

.

Video: Notranje povezave spletne strani –
Smarter internal linking (Moz)

.

 

Follow Matija:
Mož, ki preprosto že predolgo brcam po onsite in offsite SEO sceni. Še dobro, da imam družino in tek. Vse svoje najnovejše pogruntavščine iz offsite SEO poskušam deliti tudi na LinkedIn-u, a iskreno zapisano nerad (ker je to tematika, ki ne pritegne ravno široke publike).